Одеська мерія оголосила тендер на 143 млн гривень на будівництво нового дитячого садочка

Одеська мерія продовжує наполегливо витрачати бюджет Одеси на непріоритетні потреби, пов’язані з ремонтами чи будівництвом замість постійної допомоги захисникам на фронті, посиленню оборони чи рятування життя поранених захисників. Черговий великобюджетний тендер оголосило Управління капітального будівництва Одеської мерії – там раптово вирішили побудувати дитячий садочок на вулиці Пестеля, 4 за 143 млн гривень. Завершення будівництва чекають 31 грудня 2024 року.

Цікаво, що за 31 рік незалежності Одеська мерія не збудувала з нуля жоден дитячий садок. Навпаки, приміщення дитячих садків роздавали праворуч і ліворуч – закривали під різними приводами, а потім за схемами передавали в приватні руки або під інший профіль, як, наприклад, в історії з Київським районним судом, який займає будівлю садка і для свого розширення зажадав 112 млн гривень із податків одеситів. Навіщо витрачати 143 млн гривен, якщо простіше повернути у комунальну власність будівлі колишніх дитячих садочків?

Також нагадаємо, що міська влада мала побудувати дві школи з нуля, але один із проектів виявився аферою – підрядник отримав гроші, виділені на будівництво школи в Пересипському районі, і зник. Проект заморожено, десятки мільйонів гривен зникли, триває слідство. У цих прикладах видно неефективне управління муніципальною власністю та бюджетом. А що вже казати про будівництво садка під час війни, коли на першому місці стоїть виживання нації.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56