Одеська мерія планує відремонтувати дороги на Котовського за 28,8 млн гривен

В Одеській мерію планують відремонтувати дороги у селищі Котовського в Пересипському районі. Повідомляється, що поточний ремонт коштує 28,8 млн гривень. Для обґрунтування таких великих витрат в мерії навіть зняли відеоролик з ямами та коліями від вантажівок.

Влітку у спеку через три вулиці – пр-т Добровольського, вул. Заболотного та вул. Семена Палія йшов потік вантажівок з зерном у порт. Вантажний транспорт зруйнував покриття на деяких ділянках дороги. Саме їх і планують відремонтувати.

“Наразі існуючими транспортними артеріями рухається громадський транспорт, власні автомобілі мешканців району, функціонують велосипедні доріжки, проїжджа частина яких знаходиться у вкрай незадовільному стані.  Це, своєю чергою, призводить до руйнації транспорту, викликає безліч нарікань та  створює соціальну напругу в  мешканців та гостей міста Одеси. 

Проведення поточного ремонту забезпечить перш за все можливість безпечного руху громадського та легкового транспорту, а також суттєво покращить дорожню інфраструктуру найбільш густонаселеного району Одеси”, – йдеться у повідомленні.
 

 

 

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56