Одеситів запрошують прийняти участь у конкурсі до дня Європи

В Одеській мерії пропонують прийняти участь у фестивалі-конкурсі «Європейська Одеса». Він триватиме з 3 квітня до 3 травня 2024 року. Мета фестивалю-конкурсу – розкрити таланти дітей та дорослих у створенні малюнків, скульптури, декоративно-ужитковій творчості із зображенням пам’яток Одеси, створених за участю європейських та українських майстрів; стимулювання до вивчення та виконання музичних і літературних європейських та українських композицій.

Конкурс проводиться в номінаціях: “Малюнок, архітектура”, “Музика”.
 
На конкурс подаються:
 
– кольорові та чорно-білі малюнки будь-якого формату, скульптура, роботи декоративно-ужиткової творчості із зображенням пам’яток, створених за участю європейських та українських майстрів, які зробили внесок у розвиток Одеси;
– відео з виконанням європейських та українських пісень.

У заявці необхідно зазначити:
 
– прізвище, ім’я, по батькові та дату народження учасника;
– назву конкурсної роботи;
– інформацію про пам’ятку, історію її створення, довідку про архітектора або інформацію про історію створення музичної композиції, довідку про її автора;
– домашню адресу учасника, телефон, електронну пошту;
– назву установи, прізвище, ім’я, по батькові викладача, телефон.
 

 
Учасники надсилають фото та відео своїх робіт на електронну пошту igо[email protected]
 
Найкращі роботи будуть представлені на виставці та увійдуть до програми концерту до Дня Європи.
 
Переможці конкурсу будуть нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів і подарунками. За рішенням журі можуть бути визначені Гран-прі та спеціальні нагороди.
 
Організатори конкурсу – секція дитячої літератури Одеської організації НСПУ та Комунальна установа «Централізована міська бібліотечна система для дітей м. Одеси».

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56