Культурні проекти Одещини можуть отримати до 1 млн гривень на розвиток локальної культури

Український культурний фонд запрошує до участі у грантовій програмі «Культура. Регіони» і пропонує до 1 млн гривень на проекти з розвитку локальної культури! Грантова програма спрямована на збільшення регіонального культурного розмаїття, повідомили в Одеській ОВА.

Однією з цілей програми є промоція регіональної культури, культурного розмаїття й цінностей національних меншин та етносів, їхнього гармонійного співіснування. Сума можливого гранту: від 400 000 грн до 1 000 000 грн. Взяти участь у грантовій програмі можуть органи місцевого самоврядування та юридичні особи з усіх населених пунктів регіону, окрім обласного центру. Дедлайн – 29 лютого 2024 року.

Ідеєю проєкту може бути мистецька виставка (офлайн чи онлайн), експозиція/реекспозиція, екскурсія (віртуальна екскурсія, в тому числі аудіогід, 3D-тур), культурно-пізнавальний маршрут, створення артоб’єкта, резиденція, вистава, креативний простір (експериментальна лабораторія, майстерня), цифровий експонат (3D-модель, мультимедійна голограма), цифровий архів/каталог/колекція.


 
Як взяти участь? Ознайомитись з інструкціями до конкурсу, де зазначені календар та процедура відбору заявок, а також відповіді на всі можливі питання. Зареєструватись на сайті УКФ як заявник. Обрати програму «Культура.Регіони», відповідний ЛОТ та тип конкурсу, заповнити заявку та підписати її ЕЦП. Покрокова інструкція за посиланням: https://ucf.in.ua/p/how_to_apply
 

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56