Одесити вимагають від Труханов віддати їх гроші ЗСУ (фото)

Сьогодні в Одесі відбувся 8-й масштабний протест проти витрат Одеською мерією бюджетних коштів на ремонти замість допомоги ЗСУ. Близько тисячі одеситів вимагають від мера Одеси Труханова віддати гроші з їх податків на ЗСУ. Вони категорично проти “розбазарювання бюджету”, тому що це “замах на масове вбивство”. Тих, хто краде у армії, одесити вважають гіршими за ворога. Також одесити закликають депутатів Одеської мерії працювати на перемогу або скласти мандати.

Нагадаємо, що Одеська мерія на чолі з Трухановим увімкнули “друкарський верстат” ремонтних тендерів і тільки на цьому тижні оголосили таких тендерів на 300 млн гривень. Як вони допоможуть захисникам на фронті, які гинуть від нестачі дронів, антидронів, автівок та такмеду? Навіщо продовжувати ремонт дома Русова, якщо на нього вже витратили десятки мільйонів гривень, а він досі є предметом судового спору?

Навіщо капітально ремонтувати школи, якщо десятки шкіл все ще без бомбосховищ? Навіщо будувати новий дитячий садочок за 144 млн гривень, якщо раніше комунальні садочки через схеми та завдяки чиновникам опинялися у приватних руках? А зараз взагалі немає такої потреби в них через евакуацію багатьох дітей.

Одеська мерія на чолі з Трухановим загострює соціальну напруженість, яка може привести до сумних наслідків, якщо не буде втручання правоохоронних органів в ці тендери або жорсткі рішення центральної влади.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56