Під Одесою підірвали автомобіль з подружжям волонтерів. Що відомо?

Вчора під Одесою у селищі Гвардійське стався вибух в автомобілі, в якому перебували чоловік з жінкою. Як повідомили в поліції, постраждалих доставили в лікарню з численними травмами, автомобіль згорів. Слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за ч. 2 ст. 15 п.п. 1 та 5 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Йдеться про замах на умисне вбивство двох осіб, вчинений способом, небезпечним для життя багатьох осіб.

Пізніше командування Української добровольчої армії зробила заяву, що під Одесою стався терористичний акт, мета якого – замах на членів УДА подружжя Альберта та Наталі Кручиніних.

“Закликаємо всіх можливих очевидців злочину, а також осіб, яким відома будь-яка інформація про його замовників та виконавців, звʼязатись з командуванням УДА. Гарантуємо анонімність та винагороду у розмірі 10 тисяч доларів США за інформацію, яка допоможе затримати або ліквідувати ДРГ”, – написала у зверненні до громадськості. Також відомий волонтер Сергій Стерненко запропонував ще 10 тис. доларів за інформацію про напад на автомобіль з подружжям.


   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56