ППО Одеси можуть посилити – ставка у президента

Президент України Володимир Зеленський вчора повідомив про завдання, які поставленні зараз перед урядом та військовими. Перш за все це захист енергетичних систем від ударів з неба. Щоб не повторилася історія з масованими відключеннями електроенергії після ракетних ударів по трансформаторам, як це було у минулому році.

Президент повідомив про посилення захисту портів Одещини та інфраструктури “Зернового коридору”. Ворог намагається зупинити торговельні шляхи, якими вивозять зерно, ударами з повітря і таким чином нанести фінансовий удар по країні. Тільки зміцнення ППО Одеси та інших великих портів регіону дасть захист і впевненість.

Відмітимо, що ППО Одещини наразі не може збивати балістичні та гіперзвукові ракети рашистів. Для цього потрібні комплекси НАТО Patriot, SAMP-T або NASAMS.

Також в ставці обговорили підготовку до зими та постійні терористичні обстріли прифронтових територій та міст. На жаль, тут є тільки одне рішення – вибивати ворога з нашої землі та рухати лінію фронту в бік рф.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56