Російська пропаганда обробляє мізки одеситів – намагається зняти провину росії за теракт

Зрадники з Одеси, які пішли служити вбивцям українців, отримали наказ від своїх кураторів – “відбілювати” черговий терористичний удар по Одесі в одному популярному серед одеських “ватників” паблику. Спочатку робилися вкидання про “ракету ППО”, потім, що “шахед” збили прямо над будинком. Однак на опублікованому аудіозапису очевидців в соцмережах добре чутно, як у житловому мікрорайоні по шахеду ніхто не стріляє і він чітко пішов на зниження для удару по цілі – житловому будинку.

Коли ці версії брехні виявилися розгромленими, пропаганда розпочала спроби перекладати відповідальність за теракт, війну та загибель загалом усіх людей на Майдан та бажання українців приєднатися до Європи, а не до росії. Це типова риторика ґвалтівника-вбивці, яким зараз є росія: “Це не я такий поганий – це дівчина надто красива і мене не захотіла. Не захотіла бути зі мною – тому я її вбив”.


На жаль, в Одесі продовжують жити так звані “ждуни російського миру”, які навіть через 2 роки війни, усі страждання, руйнування та смерті, які принесла росія, продовжують “поважати путіна”, заявляти “не все так однозначно”, дивитися російські серіали, слухати сучасну російську музику та ненавидіти Україну.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56