Військові вже пишуть подяку Труханову за допомогу. Волонтери обурені

Мер Одеси Геннадій Труханов під тиском масових протестів тисяч одеситів нарешті ухвалив єдине і правильне рішення – допомагати військовим та виділяти з бюджету міста кошти через півтора роки війни. Це треба було робити одразу на постійній основі, а не закочувати мільйони від податків одеситів до асфальту чи ремонту суду. Наша країна стоїть на краю катастрофи. Під час війни розтрата бюджету на некритичні витрати замість оборони рівносильна мародерству та підриву національної безпеки.

Здавалося б, у такій неприємній ситуації допомагати треба розпочати тихо, але ні. Труханов влаштував піар з кожної передачі допомоги, ніби витрачає на це свої власні кошти. Так нещодавно підрозділ морської піхоти отримав оргтехніку, після чого в соціальних мережах з’явився хвалебний пост із величезною подякою Труханову на кшталт традицій СРСР. Може там самі вирішили так написати, а може і ні. Але інших постів з подяками там немає, хоча волонтери багато допомагали всю війну і продовжують.

Так, директор БФ “Корпорація монстрів” Катерина Ножевнікова повідомила, що бригади морської піхоти лише за останні два місяці отримали різної оргтехніки від одеситів на 15 млн гривень. При цьому ніхто за цю допомогу не робив жодних постів подяки.

Усі допомагають заради перемоги, а не заради особистого піару. Та й загалом, вся допомога від одеської мерії насправді робиться за бюджет від податків одеситів, а не особисто з банківського рахунку мера. Може варто одеситам насамперед подякувати?





Окремо варто звернути увагу на подання інформації про передачу техніки. Щоразу знімається дорогий відеоролик із Трухановим у головній ролі благодійника. Це звичайна робота та обов’язок, а з цього роблять піар на коштах бюджету.

А от, наприклад, у Дніпрі мер передає техніку і взагалі не з’являється у кадрах. Дуже багато питань накопичилося в одеситів до мера щодо його роботи та щирості вчинків. Але мер так жодного разу і не вийшов до протестувальників за півтора місяці протестів.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56