15-річний одесит Денис Мельник загинув від атаки російського дрону-камікадзе

У новорічну ніч російський дрон-камікадзе в Одесі забрав життя 15-річного учня гімназії №7. Як повідомила директорка навчального закладу Світлана Мельник, у своїй квартирі на очах батьків загинув учень 10–М класу Денис Мельник.

“Денис – це той, на кого завжди в усьому можна було покластись, завжди готовий прийти на допомогу як одноліткам так і дорослим. Стриманий, соромʼязливий, ввічливий ніколи не любив бути у центрі уваги, завжди ніяковів, коли дякували йому за допомогу. Немає позитивних людських якостей, що були б йому не притаманні”, – написала Світлана про Дениса у Фейсбуці.

Як повідомили сусіди з пошкодженого будинку, Денис вийшов на балкон під час атаки російських дронів. У цей час ворожий дрон вибухнув на даху будинку навпроти, а один з уламків наніс Денису смертельну травму. Ця сумна історія ще раз попереджає – дуже небезпечно знаходитись без захисту під час атаки дронами або ракетами. Правило двох стін захищає людину, але не гарантує безпеку на 100%. Тільки підземне укриття дає можливість зберегти життя гарантовано. На жаль, один з поранених одеситів зараз знаходиться в лікарні у важкому стані. Під час атаки він знаходився на дворі разом з собакою. Тварина загинула від вибуху, а чоловік отримав опіки та травми.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56