У росії заявили, що їх ракети потрапили “точно в ціль”

У російському Міністерстві оборони прокоментували масову ракетну атаку по Україні минулої ночі, внаслідок якої загинуло вже 17 мирних жителів та зруйновано десятки житлових будинків в Умані та Дніпрі. Там уже навіть не намагаються приховати свої військові злочини, а просто пишаються ними. Пишаються вбивствами мирних українців та ще раз підтверджують, що основна мета війни – знищення України та українців.

Якщо раніше російська пропаганда йшла за такою схемою виправдання ракетних ударів по житлових будинках – “це фейк”, “це не фейк, але не ми – це ракета українського ППО”, “це ми, але там були військові цілі”.

Зараз у Міністерстві оборони опублікували пост нелюдського цинізму, в якому написали, що “всі ракети потрапили точно в ціль”. Крім того, міністр оборони шойгу заявив, що “росії не залишили інших варіантів, крім як усунути загрози військовим шляхом, що виходять з території України”.
 

 

 
Мабуть, Росії дуже погрожувала молода мама з 2-річною донькою, яка загинула від російської ракети сьогодні вночі в Дніпрі.
 

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56