В Одесі Київський театр імені І. Франка покаже виставу “Три товариші” за Ремарком

В Одесі відбудуться гастролі Першої сцени країни – Київського Національного драматичного театру імені І. Франка. На сцені театру Музкомедії покажуть виставу “Три товариші” (за мотивами однойменного роману Е.М. Ремарка) із зірковим складом акторів.

Вистава “Три товариші” – це перше звернення театру до творчості Еріха Марія Ремарка (1898-1970). Основною темою його романів є історія «втраченого покоління», соціально-політичні проблеми, якими жила Європа між двома Світовими війнами, а прообразами героїв ставали друзі та рідні з близького оточення.

Сюжет роману «Три товариші» (1936), який продовжує тему «втраченого покоління», розгортається в Німеччині у 1928 році. Троє друзів, які пройшли Першу світову війну – Роберт Локамп, Отто Кестер і Ґотфрід Ленц – тримають невеличку, малоприбуткову автомайстерню. Перипетії їхнього життя, кохання Роберта до молодої Патриції Хольман, спогади, від яких не можуть отямитися головні герої, власне, всі події роману пов’язані та розгортаються на фоні економічної, політичної кризи в міжвоєнній Німеччині.
 

 
Режисер-постановник – Народний артист України – Юрій Одинокий
(режисер багатьох видатних вистав “Сірано де Бержерак”, “Дами і гусари”, “Ladies’Night” (Одеса) та багато інших)
 
Зірковий склад акторів:
 
Роберт Локамп/Народний артист України- Євген Нищук
Патріція Хольман/Народна артистка України – Анжеліка Савченко
Готфрід Ленц /Народний артист України – Олександр Печериця
Отто Кестер / Заслужений артист України – Андрій Романій
 
Квитки на сайті: https://www.art-point.net/uk/event/tov

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56