В Одесі відбудеться Всеукраїнський жіночій фестиваль АНІМА – виступлять 50 спікерів

Для жіночого натхнення і психологічної реабілітації в Одесі проведуть дводенний Всеукраїнський жіночій фестиваль АНІМА 21-22 жовтня в найбільш естетичному закладі Одеси – в культурному центрі Union. Краса приміщень і Картинні галереї якого нададуть душевної гармонії і насолоди. Саме ресурсні жіночі кола, культура, мистецтво, оточуюча краса стимулювали жінок йти вперед не дивлячись ні на що в часи світових війн. Мотивували йти далі, створювати нові сенси і перемагати.

Організатори події зібрали 50 українських психологів, мотиваторів, маркетологів, профільних лікарів, волонтерів, зоозахисників, спеціалістів HR та будування бізнесу для найбільшої допомоги і підтримки всім нам в ці критичні часи для нашої країни.

ТРЕТИНА зібраних коштів з проданих квитків буде передана до Благодійний фонд “Корпорація монстрів” місто Одеса💙💛 на придбання військового обладнання. Приходьте трішки відпочити і надихнутись на Життя в колі сильних жінок-лідерів та волонтерів «Корпорації монстрів».

Ми втомились боятись, втомились чекати горя…
ми не ходимо до психологів, бо боїмось сковирнути болючі рани…
Але відпочивати все ж треба!
Відпочивати, поринаючи в світ нових вражень і знань.
Спілкуватись теж треба!
Щоб усвідомлювати, що Ти не одна!
Щоб гуртуватись навколо сильних ресурсних жінок з великим досвідом подолання кризових станів. Щоб продовжувати боротись, перемогти біль і залишатись Жінкою!

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Всеукраїнський фестиваль Аніма (@anima_odessa)


 
Що входить в квиток?
 
– Відвідування всіх лекцій та майстер-класів у трьох галереях палацу Union (всього 48 лекцій/МК);
– Участь у Т-іграх фестивалю (всього 30 ігор);
– Місця у Euroatlantic Event Hall на патріотичному fashion-показі та заключному концерті з Оленою Палашек та іншими зірками Одещини;
– Вільне відвідування картинних галерей та експозон Палацу Union;
– Каталог фестивалю, блокнот та ручка;
– Кожній учасниці – подарунок від Генерального партнера фестивалю – компанії «Центр»: 2 сертифікати на медичне обслуговування та послуги охорони
– Участь у розіграшах подарунків.
 
Квитки та вся інформація за посиланням:
anima.od.ua

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56