В Одесі встановили рекорд – діти розмалювали 170 кв. метрів розмальовок

В Єврейському культурному Центрі Beit-Grand сьогодні зафіксували унікальний рекорд – дитячу розмальовку, площею близько 170 кв. метрів, до створення якої доклали зусиль родини з усіх куточків нашої країни. В центрі розмальовки розташувалася мапа України зі всіма 25-областями та Кримом. Родини з дітьми із задоволенням приєднувались до малювання. Творча акція відбулася в мережі дитячих магазинів «Антошка» до 26-річчя з дня відкриття першого магазину. Яскравими кольорами та творчістю з’єднали українців в магазинах Антошка.

“Віримо, що кожен день життя дитини можна зробити позитивним та яскравим: адже навіть чорно-білі лінії стають барвистими, якщо додати трохи фарб і кольорових олівців. Ми об’єднались для створення великої та яскравої картини, яку прикрасили українці з різних міст нашої держави”, – повідомила представник “Антошки” Ірина Зелена.

Національна мережа дитячих магазинів «Антошка» була заснована у 1997 році. Наразі включає 43 магазини в 18 містах України та інтернет-магазин antoshka.ua. “Антошка” – це унікальний формат, де під одним дахом зосереджені всі “дитячи категорії” товарів: Іграшки, Одяг та Взуття, Гігієна та Харчування, Меблі, товари для Прогулянок та Подорожей та супутні Аксесуари. Також “Антошка” розвиває найбільшу мережу дитячих перукарень.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56