В Одесі зі скандалом звільнили начальницю служби швидкої допомоги – премії по 200 тис. і схеми з паливом

В Одесі сьогодні розгорівся скандал в будівлі ОВА. Як повідомляє сайт “Думська”, керівник військової адміністрації Олег Кіпер зі скандалом звільнив керівницю регіональної служби швидкої допомоги Ірину Парамонову. Як стало відомо, Парамонова отримувала зарплату з премією в 150-200 тис. гривень на місяць, в той же час рядові співробітники швидкої отримували 7-10 тис. гривень.

Також служба швидкої допомоги закуповувала паливо у сумнівного постачальника, який знаходиться за 60 км від міста. Щоб заправитись, треба було знімати надовго машини з чергування. Іноді на заправку посилали швидку з пустими каністрами, щоб там набрати палива на всіх. А договір на ремонт автомобілів підписано тільки з одним СТО, через що 30-40% рухомого складу стоїть у черзі на ремонт. Також під час перевірки стало відомо про тотальну нестачу транспорту, некомплект штату водіїв, дефіцит медикаментів.

«Ви знищили одну з центральних служб Одеської області, — зазначив Олег Кіпер, продемонстрував присутнім фотографію салону швидкої допомоги, забитого каністрами з бензином. — У вас заправок в Одесі немає, ви їздите 60 км в один бік, тому що заправок немає, ви зі швидких зробили бензовози? Будуть обстріли, будуть блекаути, ви будете їздити 60 км за бензином. Ви добре влаштувалися, для вас війна — це другорядне. У вас гроші йдуть, міністерство виділяє, адміністрація нам не потрібна, ми в облраді з усіма дружимо», – заявив Кіпер на нараді.
 

 
Кіпер закликав Ірину Парамонову писати заяву на звільнення. А результати перевірки буде направлено до держаудитслужби та прокуратури. В ЗМІ повідомляють, що Парамонову без конкурсу назначив голова обласної ради Григорій Діденко.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56