Ківалов зник і досі не відмовився від нагороди Путіна

Почесний громадянин Одеси, політик та ректор юракадемії Сергій Ківалов зник в медійному просторі. В соцмережах одесити занепокоєні – повідомляють, що його не бачили з 24 лютого. Деякі розповідають, що ніби-то Ківалов разом зі своєю сім’єю виїхав у Європу напередодні російського вторгнення. Якщо це так – то звідки він знав, що буде така біда?

Останню згадку про Ківалова можна знайти у Фейсбуці де на сторінці його профілю 1 березня зроблено допис на російській мові. Ківалов написав, що «Одеська юридична академія» перерахувала 1 млн гривень Одеському військовому клінічному шпиталю, студенти надають посильну волонтерську допомогу, на базі Училища № 3 Національного університету «Одеська юридична академія» розгорнуть оперативний штаб із збору гуманітарної допомоги.

Які результати збору допомоги не відомо – інформації нема. Але цікаво, що в дописі Ківалов назвав війну росії проти України якось обережно “загрозою нашому суверенітету і свободі”.
 

 
Також нагадаємо, що Ківалов у 2009 році отримав від Путіна орден Дружби, а у 2013 році медаль Пушкіна за обіцянку зробити російську мову другу державну. Зараз вже іде 45 доба війни, а Ківалов і досі публічно не відмовився від нагород кривавого диктатора, якій знищив тисячі українців та зруйнував десятки міст та сіл.
 

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56