Орест Лютий заспіває в Одесі «Росіян в Донбасє нєт»

Видатний український «співочий антрополог» Орест Лютий, що у 2012 році створив культовий проект «Лагідна та сувора українізація», за який його було оголошено в розшук російським ФСБ, дасть Великий концерт з новою програмою «Росіян в Донбасє нєт»16 лютого у приміщенні одеської філармонії.

Ця програма складається з оригінальних авторських творів (не переспівів),  що містять вже добре знані шанувальникам пісні «Росіян в Донбасє нєт», «А тєло пєло», «Катя-ватніца», а також нові мелодії, які беззаперечно стануть хітами.
Орест Лютий був першим, хто виступав на революційних барикадах та на передовій перед бійцями АТО, піднімаючи патріотичний дух людей, котрі боролися і продовжують боротися за Україну.

Гумор, іронія, тонкий сарказм та дозоване вмотивоване використання ненормативної лексики від професора антропології може спричинити легкий культурологічний шок.

Програма 18+

Білети від 80 грн.

Орест Лютий – це сценичне ім’я відомого київського актора, письменника і телеведучого Антона Мухарського. За свої пісні оголошений у розшук російською Генпрокуратурою.

Добавить комментарий

   
 

Анонсы событий




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56