Причин для паніки не має – Зеленський звернувся до українців (відео)

Вчора відбулося засідання Ради національної безпеки і оборони, під час якого було заслухано доповіді представників органів влади щодо ситуації в безпековій, економічній, енергетичній, медичній галузях та у сфері кіберзахисту країни. Засідання відбулося на фоні заяв іноземних ЗМІ та розвідки про можливість військового вторгнення РФ на територію України.

Як повідомив після завершення засідання Президент України Володимир Зеленський, причин для паніки не має, все під контролем. Держава працює для деескалації ситуації та руху шляхом мирного врегулювання.

«Згідно з приписами закону, чисельність ЗСУ збільшена на 11 тисяч, з яких 10 тисяч – це сили територіальної оборони, а одна тисяча – Сили спеціальних операцій, які мають забезпечити рух опору», – сказав міністр оборони Олексій Резніков на брифінгу після засідання РНБО.

Ще одним важливим питанням порядку денного засідання Ради нацбезпеки і оборони була енергетична безпека країни. «Можемо констатувати, що спокійно пройдемо весь цей опалювальний сезон. Газу в підземних сховищах достатньо, запасів вугілля – достатньо, на електростанціях і в портах вони перевищили вже 1 мільйон тонн. Щодня завдяки ритмічним поставкам, зокрема залізницею та морем, вони зростають. Одним словом, приводів для оптимізму достатньо», – наголосив Президент України.
 

 

   
 

Анонсы событий




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56