Свято французької музики в Одесі – Поль Манондіз виступить з програмою «Le Concert»

Володар «Золотого призу» Брюссельської консерваторії, виконавець, композитор виступить в Одесі з авторською програмою «Le Concert» 7 березня. Голос Поля Манондіза та його манера виконання вносять в музичні композиції особливий шарм. Поль має особливий талант передавати почуття через музику. Кожного разу, коли він співає, він проводить своїх слухачів крізь живу, повну переживань та вражень, історію.

Поль переїхав до України, вже маючи успішну кар’єру музиканта у Франції. В Україні відкрилась нова прекрасна сторінка його творчості. Тут він вивчив українську мову, пише та виконує повні лірики пісні українською, які отримують мільйони переглядів в соцмережах.
 

 

 
Поль Манондіз — француз з Україною в серці

Відомий у Франції музикант бельгійського походження, Поль Манондіз, живе в Україні і співає українською. Чому він обрав для свого життя і творчості нашу країну? Що саме дає йому силу та наснагу творити?

Особливе відношення до української культури прослідковується в кожному інтерв’ю Поля, він справді вважає себе українським музикантом.
 
Початок кар’єри в Україні
 
Поль потрапив до України кілька років тому, та закохався в неї. Люди, природа, і, звичайно, українські пісні — все це вразило музиканта, і він залишився жити в Україні. Йому пощастило майже одразу познайомитись із Ніною Матвієнко, славетною українською співачкою, яку ніжно люблять на батьківщині та завжди раді чути в усьому світі. Вона зацікавилась ним, коли почула його пісню в ютубі.

В свій перший музичний тур Україною Поль Манондіз поїхав з Ніною Митрофанівною. Досвідчена співачка стала наставницею французького співака, вона небайдужа до його творчої долі. Поль називає Ніну Матвієнко не лише колегою, а й подругою та першоджерелом української культури для себе.

Поль Манондіз доклав багато зусиль, аби навчитись говорити українською без акценту. Він вважає, що це дуже важливо, коли зазіхнув на виконання українських пісень для українців. Протягом двох років Поль працював над своїм першим українським альбомом. В результаті він створив змістовний музичний альбом, сповнений чуттєвих мелодій та патріотичних почуттів до України. Поль назвав його «Україна – це МІЙ РАЙ!» Пісні з цього альбому сьогодні отримують мільйони переглядів на ютубі.
 

 
Думки про український шоу-бізнес
 
Відомо, що Поль Манондіз справжній патріот України. За роки роботи серед українських представників шоу-бізнесу в нього склалася власна думка з приводу того, як творчість окремого музиканта впливає на країну в цілому. Поль відчуває відповідальність перед українцями, тому що висловлює свої думки на широку аудиторію, має прихильників, які можуть дослухатись до нього. Те ж саме він каже і про решту співаків.
 
Відомий музикант є публічною особою, тому його політична позиція має вплив на багатьох людей. Поль впевнений, що не можна залишитися поза політикою, коли ти живеш та працюєш в складних політичних умовах. Він вважає, що нейтральна позиція зручна, але не чесна. Звісно, мистецтво належить всьому світу. Проте кожна людина є індивідуальністю, зі своїми власними думками, які і визначають його дії.
 

 
Творчість та найближчі плани
 
Нещодавно Поль повернувся до справ після тривалого лікування. Його зникнення наробило багато шуму, та навіть призвело до появи фейкових сторінок у соцмережах. Проте вся достовірна інформація є лише на його офіційних сторінках у фейсбук та у його продюсера Лілії Рубан.
 
Поль не припиняє співпрацювати із Ніною Матвієнко. Триває запис пісні “Мандри Країною”. Це дійсно плідний дует, і ми ще не раз почуємо нові прекрасні сумісні твори легендарної Ніни Митрофанівни та нової зірки Поля Манондіза.
 
Жодне важливе для українців свято не залишається без уваги музиканта. Перед Різдвом Поль Манондіз разом із учнями школи вокалу Dream School підготував пісенне вітання. Разом зі своїм продюсером Лілією Рубан Поль Манондіз планує нові виступи та концерти. Зокрема, зараз йде підготовка до концерту в Одесі разом із живим струнним оркестром «Perfect».
 
7 березня відбудеться свято французької музики в Одесі «Le Concert» – найкращі композиції найвідоміших французьких мюзиклів у виконанні шансоньє з Парижу, який живе з Україною в серці. Живий концерт у Великій Залі Одеської Філармонії у супроводі квартету “Perfect”.
 
Білети за посиланням.
 

 

   
 

Анонсы событий




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56