У Миколаєві попрощались з одним із кращих пілотів України

У ході виконання бойового завдання у складі екіпажу морського вертольота Мі-14 від ракети російського винищувача загинув заступник командувача Військово-морських сил Збройних сил України з авіації полковник Ігор Бедзай. Разом з ним у цей роковий виліт загинув також капітан Сергій Мущицький.

У 2014-му році полковник Бездай проявив лідерство та рішучість — допоки всі чекали на міфічні «накази з Києва» він зорганізував особовий склад, підготував техніку, та на очах окупантів перегнав усю справну авіацію на континентальну частину України.

Сьогодні у Миколаєві попрощалися с загиблими, які віддали своє життя за мирне небо над Україною. Присутні на церемонії військовослужбовці також запевнили, що помста за кожного нашого полеглого воїна, за кожного нашого співвітчизника, вбитого загарбниками, за сльози дітей і матерів уже настигає окупантів, і українські військові не зупиняться до визволення останнього метра нашої землі, знищення останнього окупанта.
 

 
Нагадаємо, вчора Президент України Володимир Зеленський своїм Указом № 327/2022 присвоїв звання Героя України заступнику командувача Військово-Морських Сил Збройних Сил України з авіації полковнику Ігорю Бедзаю (посмертно). Нагорода присвоєна за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння Українському народові.
 
Вічна пам’ять героям!

   
 

Анонсы событий




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56