Американський блюзмен Роберт Лайтхаус дасть в Одесі три благодійні концерти

Автентичний Блюз з США прозвучить в Одесі на потреби ППО. 29 липня (субота) о 18:00 запрошуємо всіх поціновувачів справжнього американського блюзу на концерт бенду Robert Lighthouse (USA).

Престижний журнал “Blues Review” охарактеризував творчість Robert Lighthouse як “досконалу майстерність”. Він є віртуозним гітаристом, колоритним співаком та майстром гри на губній гармошці. В його авторському стилі простежується вплив Muddy Waters (з гуртом якого він виступав), John Lee Hooker та Jimmy Hendrix.

Роберт Lighthouse випустив п’ять повноцінних альбомів, які отримали дуже схвальні відгуки музичної преси. Він виступав разом з легендами сучасної блюзової сцени: відкривав концерти Taj Mahal, Mick Fleetwood, Johnny Winter, Robert Craig, а також грав у гуртах Charlie Sayles, Marva Wright та Pinetop Perkins.

 

Уже понад 40 років Robert Lighthouse постійно гастролює світом, в першу чергу як людина-оркестр, а також є постійним учасником престижних блюзових фестивалів у Скандинавії та США. Він тричі брав участь у International Blues Challenge.

Зануртесь у справжній американський блюз у виконанні Robert Lighthouse та стейдж-бенду Перону №7. Чекаємо на вас 29/07 (у суботу) о 18-00 в джаз-клубі Перон №7 (Українських Героїв, 16 / колишній Олександрівський проспект).

Вхід за донатом. Половина зібраних коштів буде спрямована на технічне забезпечення протиповітряної оборони міста. Щоб забронювати квитки треба написати в месенджер джаз-клубу Перон №7.

Крім цього концерту, Роберт Лайтхаус зіграє два концерти на балконах Одеси.
П’ятниця, 18-00. Балкон Esther House. Катеринівська площа, 8.
У неділю о 14-00. Ринок “Книжка”, під балконами джаз-клубу Перон №7.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56