Автор логотипу Одеси Лебедєв хоче окупації Одеси російськими військами

Російський дизайнер-рашист Дмитро Лебедєв, який створив раніше туристичний логотип Одеси якір-серце, під час прямого ефіру висловився за те, щоб “російські війська пройшли ще трохи вперед і взяли Одесу”. За його словами, “погані президенти” України винні у тому, що більше не літають літаки “Москва-Одеса”. Тому, мабуть, Україну треба знищити. Судячи з провалів у пам’яті Лебедєва та відсутності причинно-наслідкових зв’язків, медицина в цьому випадку безсила.

Також Лебедєв упевнений, що нікого “вбивати не будуть”, а потрібно лише поміняти владу. Мабуть, він сьогодні тільки прокинувся і не знає, що російська армія вбила тільки в Маріуполі десятки тисяч мирних жителів, а людей, що залишилися, морить голодом, холодом і знущається.

Нагадаємо, що росія напала на Україну в 2014 році анексувавши Крим та частину Донецької та Луганської областей. Усі проблеми та біди росії та росіян відбуваються виключно через злочинні дії військово-політичного керівництва росії. А відповідальність за це несе кожен росіянин, який голосував під час виборів за злочинців. Навіть сам Лебедєв, який став тепер ще й пропагандистом російського імперського фашизму і відповість по всій суворості закону.


Ось так вони нікого “вбивати не будуть”…

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56