Біля одеського коледжу встановили сталеву скульптуру сови “Мудрість”

В Одеському коледжі стандартизації, метрології та сертифікації на розі вулиць Спиридонівська та Новосельского перед входом встановили сталеву скульптуру з деталей машин. Поява скульптури збіглася із Днем працівників освіти. Автор сови мудрості – відомий вже в Одесі скульптор Кирило Максименко, який колись закінчив цей коледж.

Кирило розповів, що це не перша скульптура, яка встановлена біля коледжу. До цього був «Мікрометр» та «Дякую, Стів» – відома як рука Стіва Джобса. Кирило зазначив, що сова “Мудрість” раніше знаходилась на вулиці Жуковського біля закладу “Паб 23”, який замовив її створення. Потім паб закрився і до кращих часів сова припадала пилом у майстерні, пройшовши невелику переробку.

“Цього літа власники сови вирішили передати її якомусь навчальному закладу, а я у свою чергу наполяг на альма-матер. Тепер «Мудрість» прикрашає ступені коледжу на Спиридонівській, заманюючи абітурієнтів набувати знань і ставши новою фотозоною нашого міста.
Сова мала бути встановлена до 1 вересня, але війна та підготовка притулків запроваджує свої корективи. Встановили до дня вчителя”, – розповів автор скульптури Кирило Максименко.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56