Благодійний фонд Вадима Столара передав гуманітарну допомогу лікарні біля Бахмуту

Центральна клінічна лікарня у Дружківці постраждала від ворожої атаки, проте продовжує надавати медичну допомогу. Для підтримки лікарні та військових Благодійний фонд Вадима Столара та депутатська група “Відновлення України” направили гуманітарну допомогу.

Дружківка знаходиться лише за кілька десятків кілометрів від Бахмута. Незважаючи на постійні обстріли, там залишаються жити тисячі людей, зокрема й діти. Більшість із них не залишилося ні житла, ні роботи. Вижити людям допомагають благодійні фундації.

“Ми вирішили командою фонду разом із колегами по парламенту приїхати сюди з місією для того, щоб допомогти цій лікарні функціонувати. Привезли максимально все необхідне. Ми пропрацювали, що необхідно для лікарні, тому що є багато зношування та витратних матеріалів. Привезли і матраци, постіль, подушки, шафи, медикаменти”, – розповіла народний депутат України, волонтер Фонду Вадима Столара Наталія Приходько.

Персонал лікарні підкреслює важливість будь-якої допомоги: “У такий скрутний час, час війни цінна будь-яка допомога, тим більше така. Ми писали листа, і все, що нам необхідно, нам надали. Ми працюємо, ні на день не зупинялися, після бомбування і всього”, – розповіла заступник головного лікаря Світлана Чубенко.

Волонтери та депутати, які здійснили поїздку, доправили допомогу не лише лікарні, а й ЗСУ. Вадим Столар особливо наголосив на важливості підтримки захисників.

“Ми розуміємо, що від забезпечення військових залежить, без перебільшення, доля країни і наша Перемога. Разом із колегами та волонтерами передали військовим у гарячих точках Донеччини автомобілі. Крім того, надали перелік спорядження: старлінки, ноутбуки, планшети, тактичні окуляри , бушлати, форму, тактичні сорочки, термобілизна, взуття, балаклави тощо У Донецькому регіоні зараз гаряче, інтенсивність боїв висока, і наші захисники повинні бути укомплектовані якнайкраще. які приєдналися до передачі допомоги”, – зазначив Вадим Столар у себе на сторінці Фейсбук.

Військові в рамках поїздки отримали Старлінки, тактичні окуляри, ноутбуки, планшети, одяг, машини та інше.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56