“Блюз по-одеські” прозвучить на балконі на потреби ППО

Запальний блюз-бенд заграє просто неба на потреби ППО Одеси на балконі джаз-клубу “Перрон №7”. В цю неділю (28/05) о 14:00 фуллбенд проекту “Блюз по-одеські” заграє вуличний концерт просто неба. Місце зустрічі – “Книжка”, Олександрівський проспект, 16.

Потужний грув, знайомі з дитинства хіти, три вокалісти, запальні гітарні соло та качовий ритм! Буде яскраво і дуже весело. Приходьте з друзями, слухайте музику, пийте каву та донатьте на захист одеського неба!

Крім цього, увечері 28/05 о 18-00 відбудеться повноцінний концерт “Блюз по-одеськи”? Половина зібраних на концерті коштів буде спрямована на технічне забезпечення протиповітряної оборони міста.

Доречі… А як це “Блюз по-одеськи”? Може, це коли найкращі музиканти країни приїздять до міста, щоб разом з вами співати та випивати?
Авжеж, бо ж ми в Одесі — народ гостинний! Може це коли все лунає та качає, але й за душу бере? Ну точно, без варіантів! Коли глядачі співають пісні хором? Сто відсотків, бо душа в нас широка, чом би й не заспівати?

Коли в шоу є одеських пісень? А то ж як! Авжеж є! І не лише одеських, а всіх — з дитинства знайомих, рідних, з кіно, з мультфільмів, з тих самих багато разів перезаписаних аудіокасет… Але в нових яскравих, потужних та абсолютно незвичних аранжуваннях. З новими чи оновленими текстами. Таких, якими ви їх ще ніколи не чули!

Агата Крісті українською мовою у стилі джаз? Чом би й ні! “Прогулянка Одесою” у латині? Легко. Трошки італійських пісень? Ренато Коразона? Безперечно, бо що ж за Одеса без легкого італійського шарму. Дещо з Кіно та Луї Армстронгу, Бадлова і Наутілус, Рея Чарльза та Утьосова, Браті Гадюкіних та навіть кілька пісень з дитячих мультфільмів? Так!

Цього вечора на вас чекає яскравий коктейль вибухового настрою у виконанні супербенду: три вокалісти, віртуозний гітарист (з гурту Брати Гадюкіни), ульотний контрабасист, сурьозний саксофонист та самий позитивний в світі барабанщик. А ще коктейлі на барі і вечеря перед шоу. Ось такий в нас план на неділю, 28 травня. Хочете з нами? Напишіть нам в мессенджер! Вхід за донатом.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56