Чому пацієнти обирають приватні клініки замість державних

Останнім часом зросла тенденція звернення до платних закладів замість державних, це зумовлено якістю наданих послуг, економією часу, а також обмеженим колом пацієнтів у приватного лікаря. Розглянемо переваги приватної медицини більш детально.

Переваги приватних клінік в Одесі

Кожен з нас має повне право на професійне обслуговування в медичних закладах Одеси. Як показує практика, в державних клініках не вистачає висококваліфікованих фахівців, а матеріальна база для прийому пацієнтів залишає бажати кращого.

Якщо людям потрібне медичне обстеження, процедури або діагностика, вони віддають перевагу приватним клінікам, уникаючи відвідування державної, особливо після направлення пацієнтів державними клініками у приватні задля додаткових аналізів.

Обираючи платні клініки, серед яких приватна клініка Шевченко, люди очікують отримати якісні послуги при високому рівні сервісу. Основні переваги таких закладів::

1 – приміщення завжди в хорошому стані. Клініка виділяє необхідний бюджет на підтримку будівлі із свого фонду. Головне – це конкуренція, у зв’язку з цим заклад створює умови, комфортні для відвідувачів.

2 – сучасне медичне обладнання. Хоча лікування у приватній клініці обходиться дорожче ніж у державній, але це того варте. Обстеження та процедури проходять на новітньому устаткуванні, медичні апарати оновлюються та обслуговуються постачальником, чого немає у державних клініках. Не буде необхідності їхати до іншого медичного закладу для виконання аналізів та діагностики. Таким чином – лікування буде більш ефективними, а пацієнт зосереджений на своєму стані, а не на чергах та переїздах у пошуках необхідного обладнання.

3 – команда кваліфікованих фахівців – зазвичай приватні клініки агрегують досвідчених фахівців, які будуть займатись обмеженим колом пацієнтів, тому Ви можете бути впевненим, що отримаєте належний огляд та консультацію.

4 – ввічливий персонал, який завжди зустріне вас з посмішкою і докладе всіх зусиль, щоб ви залишилися задоволені прийомом, приватні клініки економлять Ваш час та бережуть настрій.

Послуги, що надаються “Клінікою Шевченко”

У клініці працюють спеціалісти вузького профілю. Вони надають консультації та призначають відповідне лікування. Лікарі не працюють із симптомами, а також шукають причини захворювання. На постійній основі вони підвищують свою кваліфікацію, завдяки чому впроваджують нові методики лікування, адже вони відповідають за вас. “Клініка Шевченко” – заклад сімейного типу, що пропонує послуги за наступними направленнями:

  • сімейна медицина;
  • УЗД (та інша) діагностика;
  • кардіологія;
  • гінекологія;
  • урологія;
  • дерматологія;
  • гастроентерологія.

 

Ознайомитись з повним списком послуг, а також записатись на консультацію, ви можете сайті клініки. Задайте Ваші питання за телефонами, вказаними на сайті, консультант зорієнтує Вас, чи треба готуватись до прийому та забронює зручний для Вас час.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56