Чому важливо інвестувати у навчання співробітників? Пояснюють спеціалісти Cambridge.ua

Успіх компанії залежить від професіоналізму та мотивації співробітників. Коли працівники задоволені робочим процесом, вони будуть робити все можливе, аби команда досягла високих результатів.

Однак, ентузіазм співробітників залежить не лише від заробітної плати та умов праці. Одним із ключових факторів, що підвищує залученість у роботу та задоволення працівників, є додаткове навчання та розвиток колективу.

Кмітливі роботодавці допомагають співробітникам покращити свої навички, щоб стати експертами своєї справи та робити бізнес прибутковим. Саме задля цього варто інвестувати у додаткове навчання команди!

Правильна стратегія та напрямки для розвитку усунуть прогалини працівників у навичках. Наприклад, рівень компанії зросте, якщо команда буде добре знати англійську мову, адже це дозволить бізнесу співпрацювати з іноземними партнерами та брати участь у міжнародних проєктах.

Англійська мова є універсальним напрямом для корпоративного навчання, у яке варто інвестувати. Перший Кембриджський центр також пропонує курси англійської мови для компаній різного спрямування, для яких англійська є важливою у роботі з партнерами та клієнтами. Усі переваги вивчення англійської у компанії дізнайтеся у відео:

Наведемо ще більше переконливих причин, чому варто інвестувати у навчання співробітників:

  1. Для поліпшення кваліфікації та конкурентоспроможності колективу

Недостатня підготовка та рівень освіти — це одні з причин, чому співробітники не можуть впоратися із завданнями й, зрештою, звільняються. Однак, корпоративне навчання допоможе працівникам отримати потрібні навички, освіжити інформацію про тенденції та інновації у певній галузі.

  1. Для залучення нових висококваліфікованих працівників у команду

Додатковий розвиток співробітників є важливою перевагою для багатьох талановитих людей, що шукають роботу. Саме тому такі бонуси будуть приваблювати нових висококваліфікованих спеціалістів у команду.

До того ж витрати на пошук і адаптацію нового працівника можуть значно перевищувати суму для додаткового навчання. Для керівника важливо зберегти зацікавленість працівників у розвитку всередині компанії та уникнути плинності кадрів.

  1. Для збільшення продуктивності та зміцнення командного духу

Інвестування у розвиток людей надає відчуття, що їх цінують у компанії. У відповідь працівники докладатимуть максимум зусиль, аби ефективно виконувати задачі, ставити високі цілі та збільшувати прибуток підприємства.

  1. Для кращого робочого середовища та тимбілдингу команди

Спільні заняття та інтереси покращують моральний дух і продуктивність колег. Такий формат навчання обʼєднує команду та формує цінності компанії, зміцнює взаєморозуміння та зв’язок між співробітниками.

  1. Для карʼєрного росту працівників всередині компанії

Просування співробітників у команді також впливає на успіх бізнесу. Оскільки часто значно ефективніше сприяти розвитку співробітника, який давно знайомий із цінностями та спрямуванням компанії, аніж запросити на керівну позицію абсолютно нового кандидата.

Перед інвестуванням у розвиток співробітників потрібно оцінити поточну робочу силу команди, визначити сфери, у яких потрібно розвиватися та створити чітку стратегію навчання.

А ось почати корпоративне навчання можна з курсу англійської мови від Першого Кембриджського центру — https://cambridge.ua/uk/our-online-courses/, аби команда звикла до ідеї спільного підвищення кваліфікації. Такі інвестиції неодмінно покращать професіоналізм працівників та вплинуть на успіх компанії!

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56