Український театр у День театру покаже виставу “1900-й”. Легенда про піаніста”

27 березня у День театру Одеський украънський театр покаже виставу «1900-й» – це легенда про геніального піаніста Новеченто, який так ніколи і не залишав лайнер, на якому народився. Але слава про талант якого ширилися континентами й викликала заздрощі у найпопулярніших музикантів світу. Історія на 88 клавіш, яку треба почути.

Ви дізнаєтеся легенду про піаніста Новеченто, який так ніколи і не залишив лайнер, на якому народився. Але слава про талант якого ширилися континентами й викликала заздрість у найпопулярніших музикантів світу. Неочікувана, вражаюча і драйвова постановка головного режисера театру Олександра Самусенка. Виконавець ролі Новеченто (1900-ого) – Вадим Бессараб, якого одесити знають як віртуозного піаніста, наживо виконуватиме адаптовані ним упізнавані музичні твори на роялі в безпосередній близькості до глядача.

Чи здогадуємося ми про існування свого внутрішнього Новеченто, який так ніколи за життя і не залишав свій лайнер? Чи можлива свобода в обмеженому просторі? Повністю віддаватися пристрасті – це щастя чи тяжка ноша? Чи завжди звільнення – це порятунок? Не приховуй свій талант від людей, удосконалюй майстерність, даруй людям творчість і щасливі моменти, а за натхненням приходь на виставу! Воєнне лихоліття, коли важливі тільки справжні цінності, хіба не найкращий час для звільнення свого таланту?

Неочікувана, вражаюча і драйвова постановка головного режисера театру – Олександра Самусенка, де виконавець ролі Новеченто (1900-ого) – Вадим Бессараб, якого одесити знають як віртуозного піаніста, наживо виконуватиме адаптовані ним упізнавані музичні твори на роялі в безпосередній близькості до глядача.

Автор – Алессандро Барікко
Режисер-постановник – Олександр Самусенко
Музика – Вадим Бессараб
Хормейстерка-консультантка – Наталія Боярська
Художник – Максим Лапко
Художниця з костюмів – Оксана Тернавська
Хореографія – Павло Івлюшкін та Денис Григорук
Звукове оформлення вистави – Віктор Чернєв

Піаніст : Вадим Бессараб
Жінка: Марія Буймович, Анастасія Матусевич
Матроси : Владислав Цобенко, Юрій Рекс, Денис Григорук, Павло Примак
Денні Гудмен, кочегар: Анатолій Головань
Капітан: Сергій Корнейко
Мати Денні Будмена: Мирослава Ткач

🗓 Коли?
27 березня, 18:00.
📍Де?
Вул. Пастера, 15
💳 Скільки?
Від 80 грн (пільгові для студентів, пенсіонерів, ВПО) до 250 грн.

Квитки – https://ukrteatr.odessa.ua/afisha/1900-i.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56