Доведеться потерпіти: екстрені відключення світла в Одесі триватимуть до кінця січня

В ДТЕК “Одеські електромережі” повідомили, коли повернуться до стабілізаційних графіків відключень світла. Через масштабні руйнування енергооб’єктів внаслідок атак рф роботи з повернення світла для мешканців Одещини триватимуть до кінця січня.
Після останнього ракетного обстрілу рф 26 січня було зруйновано енергооб’єкти, що живлять Одесу та Одеський район. Це стало причиною мережевих обмежень.

Енергетики ДТЕК Одеські електромережі докладають максимум зусиль, щоб подавати напругу в домівки жителів хоча б по декілька годин на добу. Ситуація з електропостачанням міста та прилеглих населених пунктів лишається складною – діють екстрені відключення.

Менш складна ситуація з електропостачанням в Ізмаїльському, Болградському, Білгород-Дністровському, Роздільнянському, Березівському та Подільському районах, які частково заживлені від пошкоджених енергооб’єктів. Мешканцям цієї частини області вдається подавати напругу не менш ніж 4 години на добу.

Загалом, ситуація в енергосистемі України в цілому продовжує лишатись складною. Спостерігається як дефіцит генерації, так і дефіцит обладнання, яке передає електроенергію. Енергетики всієї країни продовжують працювати в цілодобовому режимі, щоб полагодити зруйноване ворогом.

ДТЕК Одеські електромережі готує новий графік з урахуванням поточної складної ситуації в енергосистемі після останніх масованих обстрілів. Він дозволить споживачам в Одеській області орієнтуватися, коли в їхніх будинках стабільно буде електроенергія і коли її точно не буде.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56