Джазовий дует, який підкорив Європу, виступить на потреби ППО Одеси

7 травня (у неділю) о 18:00 одеський джаз-клуб “Перрон №7” запрошує всіх поціновувачів джазу на концерт Лаури Марті (вокал) та Наталії Лебедєвої (фортепіано). Лаура Марті – всесвітньо джазова співачка, композитор та актриса з вірменським корінням і бразильським серцем. «Співачка року» за версією «ELLE Style Awards», володарка гран-прі Ladies Jazz Poland у 2022 році. Її альбоми багаторазово номінувались на кращий джазовий альбом року.

За її плечима співпраця з такими зірками світового джазу як Боббі Макферрін, Ларс Даніельссон, Магнус Острьом, Міша Циганов, Вадим Неселовський, Міхіель Бортслап. Ключові виступи на Leopolis Jazz Fest (Alfa Jazz Fest), Jazz nad Odrą, Lotos Jazz Fest, Bielska Zadymka Jazzowa, Jazz Bez, Bouquet Kyiv Stage та інших знакових сценах.

Наталія Лебедєва – одна з 10 найкращих українських джазових піаністів. На рахунку Наталії велика кількість оригінальних джазових проектів, які виконуються у співпраці з такими зірками як Wolfram Derschmidt, Balazs Balogh, Flavio Romero, Oscar Giunta, Hans Peter Salentin, Andrej Prozorov та ін.
 

 
Від початку повномасштабної дует Лаури Марті та Наталії Лебедєвої дає концерти в Європі і збирає кошти на підтримку України. Концерти вже відбулися по містах Німеччини, Швейцарії, Австрії, Польщі, Нідерландах, Молдови, Франції. Цього літа Лаура запрошена представляти Україну в Італії та Португалії. Також за цей час записано три альбоми: “24th” (присвята героїчному українському народу), “Africa. Tribute to Lars Danielsson” та “Waves”.
 
Концерт відбудеться у електричній залі (3 поверх) джаз-клубу Перон №7 (Олександрівський проспект, 16). Вхід за донатом. 50% зібраних на концерті коштів будуть спрямовані на технічне забезпечення протиповітряної оборони міста.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56