Експерти Emporium дають поради тим, хто хоче зекономити на оплаті сервісів для роботи та навчання: огляд прокомодів і цікавих акцій

Протягом минулого року попит на промокоди в різних категоріях впав майже на 50%. Війна принесла в Україну багато горя та руйнувань, спровокувала кризу в усіх сегментах бізнесу, змінила пріоритети та поставила на межу виживання населення.

Цілком природньо, що споживчі переваги українців змінилися. Проте життя продовжується і поступово кількість охочих скористатися знижками та вигідними пропозиціями під час замовлення послуг в інтернеті почала зростати. Популярністю зараз користуються сервіси для навчання та роботи – українці вивчають іноземні мови, здобувають нові професії, продовжують вчитися та налагоджувати бізнес-процеси.

І хоч поки показникам даної категорії не вдається наздогнати сферу розваг чи ігор та зрівнятися з популярністю промокодів на фріспіни без депозиту чи бонуси в World of Tanks, позитивна динаміка очевидна.

Вигідні пропозиції від популярних сервісів для навчання та роботи

  • Вивчення іноземних мов – збільшився попит на різні сервіси для покращення рівня знання англійської, іспанської, польської, німецької мов. Зараз на emporium.com.ua є промокоди на знижки від Lingualeo – можна добре зекономити та отримати додаткові курси, сплативши за передплату на 3-12 місяців, скористатися пропозиціями для дітей.

В Iknow діють акційні умови для індивідуальних занять з носіями мови, є навіть промокод на безкоштовне заняття. Варто зазначити, що дана категорія – одна з небагатьох, де попит залишився стабільно високим і деякі промокоди можуть конкурувати з найпопулярнішими на кшталт таких, як фріспіни без депозиту чи знижки на Roblox.

  • Навчання в сфері ІТ – користується великою популярністю через можливість працювати віддалено та готовність багатьох іноземних компаній брати на роботу саме українців. Чимало навчальних центрів та організаторів курсів дають безкоштовний доступ до матеріалів студентам з України.

Так, багато цікавих напрямків та пропозицій за умови використання промокодів надають онлайн-школа GoIT, зниження цін та можливість безкоштовного навчання анонсує проєкт ITVDN. Доступні відеоматеріали та додаткові опції за наявності комбінації на освітньому порталі CyberBionic Systematics.

  • Сервіси контенту – аудіо, відео, фото, які можна використовувати під час створення інфо-продуктів, презентацій тощо. Цієї весни за умови використання промокоду можна отримати великі знижки на Shutterstock – є гарні пропозиції щодо річної передплати, можливість завантажити деякі види контенту безкоштовно. Тому варто після реєстрації перевіряти список акцій.
  • Супутні послуги – росте попит на знижки для оплати різноманітних програм, що використовуються для оптимізації процесу навчання та роботи, реалізації певних завдань тощо. Багато сервісів пропонують безкоштовний доступ на певний період, лайт-версії передплати, створюють цікаві акції для українців.

Зараз на Emporium є промокоди на гарні знижки від хостингових компаній Hostpro ua, «Хостінг Україна». Також варто звернути увагу на акційні пропозиції від типографії Wolf.

Кількість та різноманіття промокодів в категорії постійно збільшується, тому перед замовленням і оплатою послуги варто перевірити наявність знижки чи вигідної пропозиції – цілком можливо, що це допоможе зекономити чималі кошти.

 

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56