Фейсбук блокує обліковий запис одеського військового експерта

Найбільша у світі соціальна мережа Фейсбук танцює під дудку рашистів. Під приціл армії ботів потрапив одеський військовий експерт Олександр Коваленко, який має 30 тис. підписників.

Александр Коваленко
 
Олександр займається аналізом військових дій росії, що дуже не подобається кремлівській пропаганді і там щосили намагаються закрити йому можливість розповідати про це своїй аудиторії. Через атаки ботів, які створюють багато скарг, Фейсбук в автоматичному режимі виписував низку попереджень, а тепер дав 30 днів до видалення облікового запису. Спроби щось змінити ні до чого не призводять – у технічній підтримці Фейсбуку залишилося дуже мало живих людей, які приймають правильні рішення. Майже все відбувається в автоматичному режимі і цим користуються з успіхом рашисти.

Олександр Коваленко закликає підписатися на нього у Телеграмі. Цей канал для зв’язку стабільніший. Там вже майже 78 тис. підписників.
 

 
Нагадаємо, що раніше через атаку ботів Фейсбук назавжди заблокував акаунт спікера Одеської ОВА та координатора групи “Інформаційний опір” Сергія Братчука.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56