Фотохудожник Олег Куцький відкрив персональну виставку про Одесу та одеситів

В галереї Літнього театру Міського саду «#ARTODESSA» відкрилася фотовиставка видатного майстра фотографії з Одеси, володаря міжнародної категорії EFIAP Олега Куцького. Фотовиставка присвячена Одесі та одеситам. Більшість представлених робіт охоплюють великий період мирного життя міста з початку 2000-х і до 2020-х. Вони наповнені ностальгією та вже стали історією – деякі фотографії увійшли в “золотий” інтернет-фонд згадок про Одесу.

В наш дуже непростий та складний час, коли навкруги швидко змінюється світ та настає нова ера цивілізації, незмінними залишаються наші самі прості людські почуття та емоції, присвячені коханим людям, друзям, знайомим та незнайомим, своїй родині, своєму улюбленому місту, своїй Батьківщині.

Відвідувачів запрошують провести маленьку та емоційну подорож по чарівному та романтичному місту — по Одесі. Це знайомство з самим Містом, з його життям, з його душею та серцем — морем. Але Одеса — це не тільки море, не тільки архітектура та вулиці… Це набагато більше, це щось незвичайне, щось таке, що потрібно відчути своїм серцем, відчути своєю душею.

Немає ніде в світі такого приладу, який здатен виміряти любов. Але любов існувала, існує та буде існувати, незважаючи на те, що вчені мужі не можуть виміряти її та скласти відповідні таблиці та графіки. Для кожного одесита любов до свого Міста з’являється відразу з народженням — вона передається з молоком матері, з першим ковтком морського повітря, з першим поглядом навкруги. І залишається в серці назавжди.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56