Голова Суворовської райадміністрації закупив спорядження для ТрО по завищеним цінам

Голові Суворовської райадміністрації інкримінують зловживання службовим становищем. За скоєне йому може загрожувати до шести років ув’язнення, повідомили у Одеській обласній прокуратурі.

За даними слідства, посадовець повинен був здійснити матеріально-технічне забезпечення підрозділів територіальної оборони та добровольчих формувань територіальної громади міста Одеси. Закупити спеціальне спорядження та військове обмундирування. В ході виконання цього завдання він умисно уклав договір з комерційною структурою на поставку термобілизни, спальних мішків та карематів за завищеними цінами. В наслідок таких дій постачальникові було сплачено понад 714 тисяч гривень зайвих коштів і відповідно на цю суму завдано збитків територіальній громаді міста Одеси. Даний факт підтверджується висновком судово-економічної експертизи.


 
На підставі зібраних доказів посадовцю повідомили про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України. Йдеться про зловживання службовим становищем, тобто умисне, з метою одержання будь-якої неправомірної вигоди для юридичної особи використання службовою особою службового становища всупереч інтересам служби, що спричинило тяжкі наслідки інтересам держави.
 

 

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56