Груба постановка: у Оленівці підірвали лише одне приміщення, де були полонені азовці

Усі спроби Росії звинуватити Україну в обстрілі колонії та концтабору в окупованій Оленівці на Донеччині та загибелі 53 військовослужбовців полку “Азов” розсипаються, оскільки не витримує жодної критики. Так відомо, що окрім військовополонених українців не постраждала жодна людина з персоналу. А як так могло статися? Журналіст Крістофер Міллер опублікував супутникові знімки колонії, де видно, що всі будівлі цілі, а висаджено в повітря тільки флігель, де містилися “Азовці”.

Також експерти звернули увагу на характер приміщення після вибуху – там була пожежа та висока температура, як після застосування термобаричної зброї. Україна не має такої зброї, натомість вона є в Росії і там активно її використовують. Така зброя ідеально підходить для масового вбивства у закритих приміщеннях. Крім того, не було необхідності використовувати американські високоточні ракети на відстані 15 км – саме стільки до лінії фронту від самої в’язниці. Також усі знали, що це в’язниця та концтабір, де утримують військовополонених. Це була військова ціль.
 

 
Натомість чудово відомо, що в Оленівці влаштували катівню, де з особливим звірством російські кати та садисти знущалися з українських військовополонених. Щоб приховати сліди своїх злочинів, російські військові влаштували масову страту для залякування українців.
 

 
Але як показала реакція суспільства – наші захисники будуть битися ще запекліше. І, можливо, полонених уже не братимуть. Втім, російським дружинам і батькам військових Росії на це начхати їм важливіше отримати автомобільза труп свого чоловіка чи сина.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56