Глядачів запрошують на концерт симфонічної музики у філармонії

Одеситів та гостей міста запрошують на концерт симфонічної музики 23 лютого о 18:00 у Великій філармонійній залі. Виступить Одеський Національний філармонійний оркестр. Музична програма готується дуже різноманітна та цікава!

Програма концерту:
– БОРТКЕВИЧ – Концерт № 1 для фортепіано з оркестром,
надзвичайно мелодичний та чуттєвий твір. Через характер музичних творів композитора називають «останнім романтиком» й відносять до представників так званого неоромантизму в музиці.
– ДЕ ФАЛЬЯ – Сюїта з балету «Любов-чарівниця»,
яка захоплює своїм іспанським колоритом та тонкими нотками магії і таємничості;
– ХІМЕНЕС – Інтермедія із сарсуели «Весілля Луїса Алонсо»,
яка перенесе Вас на справжню іспанську фієсту з кастаньєтами та запальними ритмами, адже композитор присвятив свою кар’єру саме написанню сарсуели.

Солістка — лауреатка міжнародних конкурсів АНАСТАСІЯ МУЛЯР.
За диригентським пультом — заслужений артист України ВІКТОР ПЛОСКІНА.
І, звичайно, один із найкращих колективів українського музичного мистецтва – Національний одеський філармонійний оркестр (художній керівник та головний диригент – Хобарт Ерл), артисти якого вже на протязі трьох десятиліть незмінно вражають слухачів своєю високою виконавською майстерністю!
Тривалість концерту 1 год 15 хв, виконуватиметься без антракту.

Коротко про колектив:
Національний одеський філармонійний оркестр під керівництвом Хобарта Ерла побував на таких престижних концертних майданчиках, як віденський Мюзікферайн, Барбікен-Холл у Лондоні, Бетховен-Халлє у Бонні, Карнегі-Холл у Нью-Йорку, Кеннеді-Центрі у Вашингтоні, Оркестра-Холл у Чикаго, Дейвіс-Холл у Сан-Франциско, Берлінська філармонія та інших. Виступи оркестру завжди зривали шквал аплодисментів прихильних глядачів, а захоплені відгуки світових музичних критиків щоразу публікувались у провідних мистецьких виданнях.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56