Головного диригента Одеської опери звільнили через спільне фото з чоловіком Нетребко

Одеський оперний театр достроково розірвав контракт та звільнив головного диригента театру В’ячеслава Чернухо-Воліча. Причиною переривання контракту стало прийняття паном Волічем особистого, неузгодженого із дирекцією театру рішення щодо диригування виставою у Бакинській опері, де напередодні відбулися кадрові зміни та на посаду директора було призначено Юзіфа Ейвазова.

Відомо, що оперний співак Юсіф Ейвазов оженився на російській співачці Ганні Нетребко, яка у свою чергу брала участь у культурній пропаганді захоплення України у 2014 році. Зараз Юсіф Ейвазов хизується у сомережах стосунками з російськими путінськими культурними діячами, які підтримають війну з Україною – це Філіп Кіркоров, Миколай Басков та інші.

В’ячеслав Чернухо-Воліч повідомляє, що зміни у керівництві театру сталися напередодні концерту і він не встиг його відмінити. Проте, він міг відмовитись від спільної фотосесії після концерту з токсичним Юсіфом Ейвазовим. Саме ця зйомка несе в собі репутаційні ризики для Одеської опери.
 

 
Нагадаємо, що В’ячеслав Чернухо-Воліч родом з Мінську. Підтримує визвольний рух Білорусі проти Лукашенка. Працював диригентом Національного академічного Великого театру опери та балету Республіки Білорусь та державного театру музичної комедії; головним диригентом Театру опери та балету міста Мерсін (Туреччина). З 2019 року був головним диригентом Одеської опери.
 

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56