Голову Комінтернівського райсуду Одещини відправили до СІЗО після отримання хабара

29 вересня голова Комінтернівського райсуду Одещини Павло Добров отримав 50 тис. гривень хабара за «потрібне» рішення. Після зустрічі з представником клієнта він помітив детективів НАБУ, що вели нагляд за ним. Суддя почав перегони, порушуючи ПДД, зміг відірватися від слідчих, повідомили в НАБУ. Але факт передачі грошей був записаний на відео, тому пізніше суддю затримали вдома. На жаль, гроші він встиг знищити.

Слідчий суддя ВАКС застосував до виконувача обовʼязків Голови Комінтернівського райсуду Одещини запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 1 млн грн. Але вже 2 жовтня Вища рада правосуддя застосувала до судді Павла Доброва міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Суддя підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною третьою статті 368 Кримінального кодексу України – корупційного тяжкого злочину, за який законом передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю, з конфіскацією майна.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56