Як Херсон святкував визволення від російських окупантів (фото, відео)

Учора 11 листопада херсонці вперше за 8 місяців відчули себе вільним – українські Сили оборони нарешті дотиснули російських окупантів-фашистів та прогнали їх на лівий берег Дніпра.

Втікаючи від української армії, росіяни повелися як справжні варвари та мародери – підірвали підстанції, знеструмивши все місто, підірвали вежі стільникового зв’язку, порушивши комунікації, а також пограбували музеї, ресторани, адміністративні будівлі, лікарні.

Радості херсонців від зустрічі перших українських розвідників у місті не було меж. Декілька тисяч людей дістали добре заховані українські прапори і центр міста забарвився у жовто-блакитні кольори. Захисників обіймали, співали їм пісні та фотографувалися з ними. Фотографії з місця подій опублікував соціолог Микола Митрохін у Фейсбуці з посиланням на своїх знайомих у Херсоні.

А ввечері, коли настала повна темрява через диверсії російських “орків”, у центрі міста тривали веселощі, освітлені фарами автомобілів. Люди танцювали та веселилися до пізньої ночі. День визволення Херсона від російських окупантів-фашистів увійде до історії.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56