Як вразити людину креативним подарунком

Креатив — це не синонім епатажу. Часто креативні подарунки — це про враження, увагу до деталей, гарне святкове пакування, милі дрібниці. Як зробити оригінальний презент на будь-яке свято й де шукати натхнення — далі в статті.

Креативні подарунки для жінок

Жінки часто віддають перевагу естетичній складовій, а не функціональності. Тому найкращий варіант для них:

  1. Ювелірні прикраси. Особливо, ручної роботи. Якщо боїтеся прогадати з розміром каблучки або дизайном ланцюжка на шию, вибирайте сертифікат в Yastreb Jewelry, Youko Jewelry.
  2. Смаколики й вино. Організувати романтичну вечерю з коханим або посиденьки з подружками допоможе GOOD WINE, Сирне Королівство.
  3. Товари для дому. Жінки обожнюють створювати домашній затишок. Елементи декору, пледи й подушки, вази й вічнозелені рослини — все це доступно в JYSK.
  4. Косметика й парфумерія. Самостійно вгадати зі смаком жінки майже неможливо. Тому краще вибрати щось на кшталт Віддушини. Сюди також можна зарахувати сертифікат в клініку естетичної медицини.

Креативні подарунки для чоловіків

Сильна частина населення навпаки віддає перевагу комфорту, багатофункціональності й новизні. Тож подумайте над купівлею:

  1. Інноваційних гаджетів. Йдеться не лише про смартфони, планшети й ноутбуки. Сюди входить різноманітна комп’ютерна периферія, а також дрони. Шукайте найкращі моделі в магазині DroneUA.
  2. Одягу й аксесуарів. Особливо актуально, коли вибираєте подарунок для статусного бізнесмена. Йому знадобляться якісні шкіряні аксесуари, котрі можна знайти в магазині ZAVOD. Якщо хлопець активно займається спортом, можна піднести сертифікат в Decathlon.
  3. Настільних ігор. Bombatgame — місце, де знайдеться все для веселих розваг і посиденьок в колі друзів.

Сертифікат на враження — максимальний креатив

Враження в подарунок — прекрасне рішення. Стандартні активності сподобаються батькам. Екстрим — для відважних і молодих. Спираючись на інтереси людини, якій призначений подарунок, вибирайте:

  1. Візит до артмайстерні. Такий сюрприз вразить як кохану людину, так і маму або тата, котрі обожнюють щось робити руками. До того ж згодом можна прикрасити своє помешкання результатом праці.
  2. Політ в аеротрубі. Це ще краще, ніж стрибок з парашутом. Відчуття вільного падіння + серйозні фізичні навантаження.
  3. Музичні уроки. Можливо, близька людина давно мріє опанувати певний музичний інструмент. Або хоче розкрити можливості свого голосу. Чому б їй у цьому не допомогти?
  4. Онлайн-курс. Реалії сьогодення змушують людей адаптовуватися й переналаштовуватися на інший ритм. Навчання в передовій IT-академії допоможе опанувати корисні навички й навіть знайти роботу.
  5. Картинг. Як щодо драйвових перегонів з друзями або рідними? Взимку можна відправитися на закритий картинг в межах ТРЦ, а влітку — покататися по відкритих треках.

Якщо шукаєте презент самотній подрузі або товаришеві, відправляйте їх на швидкі побачення. Це можливість познайомитися з цікавими людьми, а також знайти своє кохання.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56