Як вибрати ідеальні сережки?

Дорогоцінності завжди були бажаними подарунками серед представниць прекрасного полу. За допомогою прикрас кожна красуня підкреслювала своє високе соціальне положення, знатність та багатство. Сьогодні значення коштовностей дещо змінилося, адже вони стали більш доступними. В сучасному світі вироби із благородних металів слугують для доповнення образу, підкреслення індивідуальності та відмінного смаку.

В сучасному ювелірному салоні підібрати прикраси можна на всі випадки. Самими популярними і найчастіше використовуваними вважаються сережки – https://zlato.ua/uk/f-serezhky/. Стилісти Злато рекомендують вибирати не тільки ту модель, яка сподобалася найбільше, а й яка найкраще підходить в конкретному випадку.

Професійні рекомендації по вибору сережок

При виборі золотих сережок стилісти радять врахувати безліч критеріїв. Одним із параметрів вважається місце призначення. Якщо прикраса обирається в якості повсякденного аксесуару то рекомендується віддавати перевагу самим простим та невеликим моделям. Це може бути також дизайн з камінням, але обов’язково непримітним та неяскравим. Для особливих випадків доцільно купити розкішну пару, яка не дозволить залишитися непоміченою.

Крім того, професійні майстри радять врахувати:

  • Особливість зовнішності. Дуже часто на моделі прикраса виглядає бездоганно, а в житті несуразно. Щоб уникнути такої неприємності варто пам’ятати, що дамам в тілі слід обирати масивні вироби, а тендітним дівчатам максимально прості та лаконічні. Значення має і форма обличчя. Так, красуні з овальними формами лиця можуть дозволити носити любі моделі, а от власницям квадратних скул варто відмовитися від прикрас строгої геометрії і купити витягнуті підвіски.
  • Тип замку. Звісно, в сучасних моделях замок являється частиною дизайну і не тільки забезпечує збереження виробу, а й доповнює його красоту. На кожен день майстри радять вибирати прикраси з англійським замком чи гвіздочки, а от на світську вечірку можна побалувати себе більш екстравагантними моделями з нетрадиційними замками. Важливо, що такі вироби потрібно носити максимально акуратно.
  • Наявність вставки. На віртуальній вітрині представлені моделі з коштовним та напівкоштовним камінням, вставками із емалі чи в комбінації з різними кольорами сплаву. Вибір прикраси зі вставкою залежить від бюджету та особливостей дами. Якщо прикраса має кольорове каміння, то його тип обирають під очі. Прозорі та чорні самоцвіти можна носити під любий наряд.
  • Колір золота. Цей критерій відповідає за гармонійність ансамблю та його цілісність. По ювелірному етикету можна носити до трьох прикрас одночасно із одного і того ж металу і кольору. Якщо сережки планується носити в складі ансамблю, то обирають всі елементи в єдиному стилі. Якщо ж дорогоцінність – це самодостатній аксесуар, то колір металу обирають за власним смаком. Примітно, що червоне золото вважається класикою.

Так як золоті сережки – недешевий товар, то і вибирати їх слід зважено. Стилісти Zlato настоятельно рекомендують купувати дорогоцінності тільки в ювелірних салонах, які гарантують високу якість.

До того ж часто в бутику надаються знижки, завдяки яким навіть ексклюзивну річ можна купити недорого.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56