Хобарт Ерл запрошує на другий Різдвяний концерт

Національний Одеській філармонійний оркестр під керівництвом всесвітньовідомого маестро, головного диригента та художнього керівника оркестру Хобарта Ерла запрошують 26 грудня о 18:00 до Великої філармонійної зали на другий концерт присвячений Різдву. Глядачам подарують незабутній емоційно насичений музичний вечір.

Концертна програма увібрала в себе найкращі зразки світової класики — твори РОССІНІ, ВЕРДІ, ГУНО, ДВОРЖАКА та ШТРАУСА, а особливою окрасою вечора стане чарівний голос прекрасної співачки, провідної солістки Одеської опери Анстасії Голуб. Тож не відмовте собі в естетичній насолоді професійного оркестрового звучання і приходьте до нас в час Різдвяних свят!

Національний одеський філармонійний оркестр під керівництвом Хобарта Ерла побував на таких престижних концертних майданчиках, як віденський Мюзікферайн, Барбікен-Холл у Лондоні, Бетховен-Халлє у Бонні, Карнегі-Холл у Нью-Йорку, Кеннеді-Центрі у Вашингтоні, Оркестра-Холл у Чикаго, Дейвіс-Холл у Сан-Франциско, Берлінська філармонія та інших. Виступи оркестру завжди зривали шквал аплодисментів прихильних глядачів, а захоплені відгуки світових музичних критиків щоразу публікувались у провідних мистецьких виданнях.

Квитки за посиланням – https://concert.ua/uk/event/rizdvjanii-koncert-odesa-26-12

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56