Хобарт Ерл запрошує на різдвяний концерт у філармонії

Вже на порозі особливе свято для всього людства — Різдво! Воно зігріває душі та оселі надзвичайним теплом, а серця наповнює любов’ю та надією. 22 грудня о 18:00 у Велику філармонійну залу Національний одеський філармонійний оркестр на чолі з головним диригентом та художнім керівником ХОБАРТОМ ЕРЛОМ запрошують Вас на святковий РІЗДВЯНИЙ КОНЦЕРТ, який порадує Вас добірною музичною програмою.

Для Вас прозвучать твори РОССІНІ, ДВОРЖАКА, БРАМСА та ШТРАУСА, а також Фортепіанний концерт ля-мінор РОБЕРТА ШУМАНА, солісткою в якому виступить чуттєва КАТЕРИНА ХОМЯКОВА.

Національний одеський філармонійний оркестр під керівництвом Хобарта Ерла побував на таких престижних концертних майданчиках, як віденський Мюзікферайн, Барбікен-Холл у Лондоні, Бетховен-Халлє у Бонні, Карнегі-Холл у Нью-Йорку, Кеннеді-Центрі у Вашингтоні, Оркестра-Холл у Чикаго, Дейвіс-Холл у Сан-Франциско, Берлінська філармонія та інших. Виступи оркестру завжди зривали шквал аплодисментів прихильних глядачів, а захоплені відгуки світових музичних критиків щоразу публікувались у провідних мистецьких виданнях.

Тож відкрийте свої серця та впустіть у них любов, доброту та милосердя і відчуйте казкову атмосферу справжнього українського Різдва в класичній музичній традиції!
Квитки у касі філармонії або за посиланням – https://concert.ua/uk/event/rizdvjanii-koncert-odesa

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56