Кіркоров приїхав до окупованої Горлівки і дав концерт рашистам

Російський співак Філіп Кіркоров остаточно зганьбив себе на все життя, підтримавши своєю творчістю окупацію України. Так на цьому тижні він приїхав до окупованої Горлівки та заспівав перед рашистами. Там він заявив “Що не бажає покидати росію”. Потім відвідав зруйновану залу ДК «Шахтер» в Горлівці.

«У цій залі вперше прозвучав мій перший хіт “Атлантида”. Сьогодні ця зала зруйнована. Але ми не зруйновані. Чи не зруйнований я. Тут музика ще зазвучить силами наших героїв», — підписав він знімок.

В соцмережах пишуть, що Кіркоров впав в немилість кремлівськім чекістам через участь у “голій вечірці”. Нібито своїми діями він підірвав “високий моральний та патріотичний настрій країни”. Учасників вечірки почали переслідувати, змушували записувати відео з вибачаннями та жертвувати гроші на окупаційну армію. Кіркоров прогнувся до визнання окупації України.

Нагадаємо, що Кіркоров підтримав у соцмережах російську агресію проти України, та не засудив напад на Україну. Також він входить до списку артистів, яких путінський режим використовує для пропаганди.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56