“Корпорація монстрів” видала допомоги ЗСУ на 11 млн гривень у травні

У одеському благодійному фонді “Корпорація монстрів” оприлюднили підсумки видачі допомоги військовим у травні. Як повідомила волонтер та голова фонду Єкатерина Ножевникова, допомогу у травні отримали 48 військових частин. Серед підопічних фонду підрозділи ВМС, прикордонники, піхота, артилерія, зенітні війська, радіотехнічні війська, СБУ, Нацгвардія, поліція, берегова, роти охорони, сапери, танкісти, стрілецькі батальйони, мінометники та вся 28 бригада.

За травень Передано допомоги (підтверджену актами з двох сторін) на суму 11 млн 488 тис 704 грн. Ще на суму приблизно 5 млн. грн. у фонді чекають, коли акти повернуться з полів. У травні також закуплено медикаментів та обладнання ще на суму 4 млн 233 тис 987 грн, але частина потрапить у червень за актами.

Було придбано та передано тактичні аптечки, рюкзаки медика, рації портативні та радіостанції автомобільні цифрові, більше 50 біноклів та нічників, навігатори, пламегасники, далекоміри, відеокамери, більше 30 ноутбуків, принтери, монітори, оптичні приціли, 24 генератори, зарядні пристрої сотні, актив, холодильники, медична апаратура, бронежилети та шоломи, один безпілотник, 5 тепликів, оплата ремонту двох машин, більше 20 машин у військові частини, матраци, спальні мішки, водолазні костюми та апаратуру, робочі комбези, душові, апарати ВАК терапії, УЗД, апарати зовнішньої фіксації, три машини швидкої допомоги. Також фонд у травні видав допомоги сім’ям, дітям та пенсіонерам на суму 1,3 млн грн.

Якщо ви бажаєте допомагати, то це можна зробити такими способами:
Монобанк розділ благодійність
Сайт кнопка допомогти monstrov.org
PayPal
[email protected]
[email protected]

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56