Куди піти цього тижня в Одесі: вірші, кларнет та реп

В Одесі очікується насичений культурними подіями тиждень. Так Зелений театр організує 3 заходи завтра у Пале-Роялі, Urban Music Hall та Оперному театрі. Також відбудуться концерти класичної музики в Українському театрі та театральному просторі TEO.

14 липня. Заходи Зеленого театру:
Локація – Пале-Рояль:
15:00-20:00 – виставка-ярмарок робіт українських ілюстраторів. Мистецтво про війну, про людяність та нашу нову реальність. Усі виручені кошти підуть на допомогу нашим захисникам та захисникам.

📍Локація – Urban Music Hall:
16:00 – виступ поета Сергія Жадана. Як писав автор «Війна завжди приходить несподівано», нам потрібно приймати рішення, вчитися заново жити та рефлексувати події навколо. Отже, на сцені наших друзів — концертної зали Urban Music Hall Сергій читатиме і розповідатиме нам про війну, про людей, про боротьбу та відродження української культури.
Вхід на літературні читання – дотепер від 100 гривень.

📍Локація – Оперний театр:
18:00 – кінопоказ «Тіні забутих предків» Сергія Параджанова
🔸Квитки доступні за посиланням: //is.gd/LJEB4c
Квитки будуть доступні у продажу з понеділка.
Вартість: 200–400 грн.

Усі зібрані завдяки івентам кошти буде перераховано благодійному фонду для допомоги ЗСУ. Звичайно, ми обіцяємо зробити звіт про зібрані гроші. Також організатори вдячні за надання копії фільму «Тіні забутих предків» KyivMusicFilm та Довженка-центру.

14 липня у More Music Club виступлять одразу п’ять молодих одеських реп-виконавців. Деякі ще роблять перші кроки у творчості, у когось за плечима — уже роки на сцені: trupin, nebeezy, surgery, LIL IIL , COLORBLIND.

Початок о 18:00
Вхід 80 грн

15 липня. Вадим Бессараб. Сольний фортепіанний концерт. Джазові імпровізації.

Вечір фортепіаного джазу з Вадимом Бессарабом. Унікальний формат, де глядач може бути на сцені разом із виконавцем, опинившись за лаштунками. Квитки на сайтах касових операторів.

17 липня виступить всесвітньо відомий кларнетист Юліан Мілкіс, щоб підтримати музикою місто, в якому народилося. Разом із оркестром Андрія Чорного він спеціально підготував нову програму із творів: Валентина Сильвестрова, Мирослава Скорика, Олексія Шора, Олександра Левковича, Гії Канчелі. Цей концерт – благодійний. Зібрані кошти йдуть на ЗСУ та підтримку оркестру.
Квиток 500грн. т 0991818808

Крім цього, на сцені Оперного театру показують репертуар сезону:

14 липня о 18.00 на сцені театру відбудеться благодійний показ фільму «Тіні забутих предків». Проект реалізується Зеленим театром у співпраці з Одеською національною оперою. Вилучені кошти будуть спрямовані на потреби ЗСУ.
15 липня о 18:00 – вечір одноактних балетів Шопеніану на муз. Шопена та «Пахіта» Л. Мінкуса Романтика та ніжність балету «Шопеніана» зміняться пристрасними пристрастями Л. Мінкуса «Пахіта». Два балети за один вечір! Не проґавте!
16 липня о 16:00 – опера Дж. Пуччіні «Флорія Тоска»
Вже понад 100 років «Туга», одне з найкращих творів Дж. Пуччіні, вражає трагічною історією і смерті та кохання.
17 липня о 16:00 – балет Л. Мінкуса «Дон Кіхот»
Один із найяскравіших та найулюбленіших балетів на сцені Одеської Опери вже цієї неділі!

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56