Латвія депортує тих, хто підтримує рашизм


Латвія перегляне вже видані посвідки на проживання та візи та анулює їх тим, хто підтримує російську агресію – рашизм та війну в Україні. Про це заявив президент держави Егіл Левітс у своїй промові на зльоті політично репресованих в Ікшкілі 13 серпня, повідомляє сайт Делфі.
 

 
Президент повідомив, що посвідки на проживання надалі не повинні видаватися тим постійним жителям Латвії, які надалі приймуть російське громадянство і хто підтримує повномасштабне російське вторгнення до України. “Вони повинні будуть покинути нашу країну”, – сказав президент.
 
“Торгівля попередніми урядами посвідками на проживання, їхня невиправдана щедрість у видачі видів на проживання російським громадянам, за якою ховалися лише корисливі інтереси деяких політичних бізнесменів, створили ризики безпеки та сприяли двомовності. Настав час провести ревізію наслідків цієї невдалої і небезпечної політики”, – заявив Левітс.
 
“Вбивство безневинних людей, тортури, приниження, депортації, позбавлення людської гідності – все, що сьогодні відбувається в Україні, відбувалося і тут, у нас, у Латвії”, – сказав глава держави в Ікшкілі.

 

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56