Легендарний рок-гурт «Друга Ріка» зіграє в Одесі найкращі хіти

8 травня в Одесі в Театрі музкомедії відбудеться концерт легендарного українського рок-гурту «Друга Ріка». В цей вечір музиканти зіграють улюблені пісні «Секрет», «Так мало тут тебе», «Три хвилини» та інші як в акустичному, так і в електронному форматах.

Основну частину виступу складуть найкращі хіти «Другої Ріки», представлені у вже відомому акустичному аранжуванні програми «ІНША РІКА», а на додачу до цього гурт виконає декілька композицій в традиційному електронному звучанні. Окрім пісень, гостей очікує вже звична «своя» атмосфера й благодійний аукціон, кошти з якого будуть направлені на допомогу ЗСУ.

«Друга Ріка» є одними із родоначальників українського року, які за 28 років своєї активної та плідної творчої діяльності видали 7 студійних альбомів, 2 збірки та акустичний live-альбом «ІНША РІКА». Гурт зіграв тисячі концертів не лише в Україні, а й по всьому світу. З початку повномасштабного вторгнення «Друга Ріка» активно займається допомогою ЗСУ, проводить благодійні концерти, аукціони та збори. Завдяки підтримці своїх прихильників, протягом 2022-2023 років музиканти зібрали понад 13 мільйонів гривень для допомоги Україні.
 

 
8 травня «Друга Ріка» чекає на всіх в Театрі музкомедії, щоб розділити разом з шанувальниками незабутні музичні враження. Концерт у виконанні улюблених музикантів – чудовий привід, щоб підняти дух та зарядитися позитивною енергетикою.
 
Квитки за посиланням – https://odesa.kontramarka.ua/uk/druga-rika-92637.html
 

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56