Літня одеситка закликала російськіх “освободітілєй” захопити українські міста

61-річній одеситці повідомили про підозру у колабораційній діяльності, передбаченій ч. 1 ст. 111-1 Кримінального кодексу України. Як повідомили у поліції, жінка розповсюджувала на своїй сторінці у забороненій в Україні соціальній мережі “Вконтакте” проросійський пропагандистський контент – виправдовувала збройну агресію рф, демонстративно підтримувала та популяризувала агресивні дії загарбників, називала їх «освободітєлямі» і «братьямі», закликала якнайшвидше захопити українські міста.
 

 
Правоохоронці провели в помешканні правопорушниці санкціонований обшук, в ході якого вилучили мобільні телефони та планшети з доказами протиправних дій.
 
Ще одну літню колаборантку затримали у Березівському районі. Жінка публікувала на своїй сторінці у забороненій в Україні соціальній мережі «Однокласники» проросійську пропаганду, стверджуючи, що українські військові знущаються над цивільним населенням, а російська армія на чолі зі своїм президентом наводять в Україні лад.
 
Під процесуальним керівництвом Березівської окружної прокуратури поліцейські повідомили жінці про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 111-1 (колабораційна діяльність) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56