Любителі путіна з Криму прикинулися українськими біженцями та просять житло у Канаді

Сімейна пара з окупованого Криму Гомзіна Тетяна Володимирівна та її чоловік Беняшевський Юрій прибули до Канади, щоб отримати житло та соціальну допомогу, як українські біженці, які тікають від війни та рятують свої життя. Ось тільки є великі сумніви щодо чесності намірів цих манкуртів.

У соціальній мережі Твіттер користувач Кримчик повідомив, що знає цю сімейну пару особисто. З 2014 року вони підтримували анексію Криму, голосували на референдумі та на виборах за путіна. А ватажок окупантів Криму Сергій Аксьонов особисто вручив ключі від квартири Гомзіної Тетяні, яка стала учасником російської пропаганди у Криму – про це знімався сюжет у ЗМІ.

Також Кримчик розмістив пости із соціальної мережі Вконтакте чоловіка Тетяни – Беняшевського Юрія, у яких той підтримує війну в Україні. Він також стверджує, що родичі пари працюють у ФСБ, а самі вони нічого не потребували, оскільки володіли бізнесом у Сімферополі – кав’ярнею Моншеррі на вулиці Некрасова, 25 (сторінку в Інстаграмі вже видалено).

Кримчик створив петицію з проханням до влади Канади анулювати візи сімейній парі з Криму, які прикинулися українськими біженцями і насправді справі ні чого не потребують, а самі підтримують путіна та війну в Україні. Вони просто відбирають можливості у тих українців, хто справді втратив дім в окупованих областях.
 

 

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56